Personlig udvikling

Personlig udvikling

null

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at arbejde med personlig udvikling. Til tider starter den personlige udvikling i forbindelse med en livskrise eller større ændringer i dit liv. Det kan være en fyring, en skilsmisse eller et dødsfald. Eller måske er du blot blevet opmærksom på nogle mønstre, der gentager sig i dit liv, som gør at du føler dig begrænset eller på anden måde utilfredsstillet. Måske oplever du udfordringer i dine relationer til andre, eller måske har du svært ved at mærke dig selv, dine behov og lyster, eller måske oplever du lavt selvværd.

For de fleste handler personlig udvikling om at øge livskvalitet og livsudfoldelse.

I samtalen vil vi tage udgangspunkt i den konkrete situation og de specifikke ønsker for forandring og udvikling. Ofte vil det være relevant, at vi aftaler øvelser, der kan udføres imellem samtalerne, som kan bidrage med en følelse af udvidet handlerum og øget oplevelse af meningsfuldhed.

Antal samtaler:

Jeg anbefaler 3 samtaler med korte intervaller med højst 14 dage imellem til en begyndelse. Herefter planlægger vi det videre forløb. Ofte er 5-6 samtaler i alt tilstrækkeligt, fordelt over kortere eller længere tid, men forløbets varighed og intensitet afhænger naturligvis af, hvad du ønsker at arbejde med i din personlige udvikling.

Pris:

Prisen er 1000 kr pr. samtale.

Afbud – uanset årsag – bedes meldes tidligst muligt på telefon 22371418 (sms eller telefonsvarer), og senest inden klokken 12 dagen før vores aftale, så en anden kan få glæde af din tid. Ved senere afbud beregnes fuldt honorar.

Kontakt mig vedrørende samtaler

Andre Ydelser

null

Stresshåndtering

Stress er ikke en sygdom, men kroppens reaktion på belastning. Vi får alle forskellige symptomer, når vi er stressede.Læs mere »

Vredesproblematikker

Vi bliver alle vrede en gang imellem, og vrede er en naturlig og normal reaktion, når man føler sig truet, eller når man føler, noget er uretfærdigt. Læs mere »

Angst

Vi kender alle følelsen af angst. Når der reelt er fare på færde, er angst en både sund og hensigtsmæssig reaktion.Læs mere »

Bipolar lidelse

Bipolar affektiv lidelse – eller manio-depressiv sindslidelse – er karakteriseret ved perioder med markante humør-udsving.Læs mere »

Personlig udvikling

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at arbejde med personlig udvikling. Måske er du blevet opmærksom på nogle mønstre, som gentager sig i dit liv.Læs mere »

Supervision

Supervisionens overordnede mål er kvalitetssikring og professionsudvikling. Disse mål opnås ved fokuseret at arbejde med specifikke udfordringer.Læs mere »

Kontakt mig vedrørende samtaler

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH