Supervision

Supervision

null

Supervisionens overordnede mål er kvalitetssikring og professionsudvikling. Disse mål opnås ved fokuseret at arbejde med specifikke udfordringer i arbejdet og personlige udviklingsområder.

Under supervision vil der være mulighed for fordybelse og refleksion over egne reaktioner over for klienten såvel som konkret undervisning og rådgivning. Der kan være forskelle i de individuelle behov i supervisionen, og det tilstræbes at skræddersy sessionerne, så de matcher hver enkelt supervisands konkrete behov.

Den empiriske forskning viser, at supervision kan øge supervisanders selvtillid og har gavnlig virkning på både supervisander, klienter og resultatet af terapien. Klienter der behandles af terapeuter under supervision er mere tilfredse, end klienter der behandles uden.

Supervisionen udføres primært inden for den kognitive adfærdsterapeutiske referenceramme. Der vil være mulighed for at arbejde med:

  • Sagssupervision, hvor der er fokus på klienten. Der kan arbejdes med forståelse og planlægning af terapi-forløbet og drøftelse af metodevalg samt de udfordringer der måtte opstå undervejs.
  • Feedback på egen stil, med fokus på supervisandens forståelse af sig selv som terapeut. Der er bl.a. mulighed for at arbejde med egne mønstre og reaktioner på klienter.
  • Personlig udvikling. Læs mere om dette under “Ydelser”. Et forløb med personlig udvikling kan bla. bruges af psykologer til specialist-uddannelsen i psykoterapi / klinisk psykologi på lige fod med feedback på egen stil.

Jeg tilbyder supervision til:

  • Psykologer på vej mod autorisation
  • Psykologer på vej mod specialistgodkendelse.
  • Læger under uddannelse til specialist i psykoterapi idet jeg er godkendt hos Dansk Psykiatrisk Selskab.
  • Andre faggrupper fx socialrådgivere, lærere, pædagoger, psykoterapeuter eller andre behandlere, der arbejder med psykologiske, social- og sundhedsfaglige problemstillinger, der har brug for løbende ekstern supervision.

Supervisionen kan foregå individuelt eller i gruppe. Det kan foregå i klinikkens lokaler eller i tilknytning til en arbejdsplads.

Antal sessioner:

Aftales efter behov.

Pris:

Individuel: 1200kr pr session.

Gruppe: pris aftales med den pågældende gruppe.

Afbud – uanset årsag – bedes meldes tidligst muligt på telefon 22371418 (sms eller telefonsvarer), og senest inden klokken 12 dagen før vores aftale, så en anden kan få glæde af din tid. Ved senere afbud beregnes fuldt honorar.

Kontakt mig vedrørende samtaler

Andre Ydelser

null

Stresshåndtering

Stress er ikke en sygdom, men kroppens reaktion på belastning. Vi får alle forskellige symptomer, når vi er stressede.Læs mere »

Vredesproblematikker

Vi bliver alle vrede en gang imellem, og vrede er en naturlig og normal reaktion, når man føler sig truet, eller når man føler, noget er uretfærdigt. Læs mere »

Angst

Vi kender alle følelsen af angst. Når der reelt er fare på færde, er angst en både sund og hensigtsmæssig reaktion.Læs mere »

Bipolar lidelse

Bipolar affektiv lidelse – eller manio-depressiv sindslidelse – er karakteriseret ved perioder med markante humør-udsving.Læs mere »

Personlig udvikling

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at arbejde med personlig udvikling. Måske er du blevet opmærksom på nogle mønstre, som gentager sig i dit liv.Læs mere »

Supervision

Supervisionens overordnede mål er kvalitetssikring og professionsudvikling. Disse mål opnås ved fokuseret at arbejde med specifikke udfordringer.Læs mere »

Kontakt mig vedrørende samtaler

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH