Ydelser

Ydelser

Stresshåndtering

Stress er ikke en sygdom, men kroppens reaktion på belastning. Vi får alle forskellige symptomer, når vi er stressede.Læs mere »

Vredesproblematikker

Vi bliver alle vrede en gang imellem, og vrede er en naturlig og normal reaktion, når man føler sig truet, eller når man føler, noget er uretfærdigt. Læs mere »

Angst

Vi kender alle følelsen af angst. Når der reelt er fare på færde, er angst en både sund og hensigtsmæssig reaktion.Læs mere »

Bipolar lidelse

Bipolar affektiv lidelse – eller manio-depressiv sindslidelse – er karakteriseret ved perioder med markante humør-udsving.Læs mere »

Personlig udvikling

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at arbejde med personlig udvikling. Måske er du blevet opmærksom på nogle mønstre, som gentager sig i dit liv.Læs mere »

Supervision

Supervisionens overordnede mål er kvalitetssikring og professionsudvikling. Disse mål opnås ved fokuseret at arbejde med specifikke udfordringer.Læs mere »

Panik

Hvis du har prøvet at have et panikanfald, så ved du at det er en tilstand af voldsom angst og frygt, der kan opstå ud af det blå.Læs mere »

Fobier

Alle mennesker har en irrationel frygt for visse ting. Fobi er når frygten er overvældende og forstyrrer dig i din livsudfoldelse.Læs mere »

Flyskræk

Bliver du rædselsslagen ved tanken om at flyve? Har du klaustrofobi i flyvemaskiner eller er du bange for at flyet styrter ned?Læs mere »

Klaustrofobi

En af de mest almindelige fobier er klaustrofobi. Hvis du har klaustrofobi vil du sandsynligvis panikke, når du er i en elevator, eller i et rum fyldt med mennesker.Læs mere »

Sygdomsangst

Hvis du har sygdomsangst, så kender du til frygten for, at du selv eller en af dine nærmeste enten har eller får en livstruende sygdom. Du har sikkert være hos lægen et utal af gange.Læs mere »

Emetofobi

Hvis du har emetofobi, så kender du til frygten for at kaste op. Du er måske bange for at komme til at kaste op offentligt, eller angst for at se eller høre andre kaste op.Læs mere »

Præstationsangst

Hvis du lider af præstationsangst, har du måske oplevet at “klappen går ned” til mundtlige eksamen. Eller at være ekstremt nervøs for at holde et oplæg foran en forsamling af kollegaer.Læs mere »

Elevatorfobi

Bliver du rædselsslagen ved tanken om at tage elevatoren? Er du bange for at elevatoren sidder fast i mellem to etager? Så lider du sandsynligvis af elevatorfobi.Læs mere »

Nålefobi

Hvis du lider af angst for nåle, vil du sandsynligvis have svært ved at gå til lægen eller tandlægen. Især hvis du ved, at du skal bedøves, vaccineres eller have taget en blodprøve.Læs mere »

Tandlægeskræk

Gør bare tanken om at ringe og bestille en tid hos tandlægen dig angst? Frygter du at blive boret, eller føler du dig fastlåst i tandlægestolen? Så lider du sandsynligvis af tandlægeskræk.Læs mere »

Socialangst

Bliver du utryg og utilpas, når du er sammen med andre mennesker? Føler du dig kejtet, klodset og forkert, og er du bange for hvad de andre tænker om dig, når du er i sociale situationer?Læs mere »

Dødsangst

De fleste mennesker gør sig tanker omkring livet og døden. Men for nogle kan det gribe om sig og begynde at overskygge alt i dagligdagen. Læs mere »

Kontroltab

Hvis du kender til angst for kontroltab, vil du sandsynligvis frygte, at hvis du ikke er i stand til at kontrollere, hvad der sker omkring dig, så vil der ske noget forfærdeligt.Læs mere »

Kontakt mig vedrørende samtaler

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH